OVER ONS

Maak kennis met het team achter POL FLEX

Welkom bij het goedlachse team van Pol Flex. Wij staan elke dag op om met passie aan de slag te gaan voor jou. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht achtergrond. Wij kijken naar wat iemand kan, in plaats van naar iemand zijn papieren. Wij vinden eerlijkheid en oprechtheid belangrijk, bovendien hou je je aan de gemaakt afspraken. 

Kwaliteit

Wij streven ernaar je de beste werkervaring te geven. Ook willen we werkgevers de beste mensen bieden. Dit doen we door van tevoren in gesprek te gaan over wensen en verwachtingen.

persoonlijk 

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze intercedent kijken we naar je krachten. Hierbij zoeken we de best mogelijke match voor jou.

ontzorgen

Wij begrijpen dat je het al druk genoeg hebt met je dagelijkse werkzaamheden. Laat je ontzorgen door ons, en het werving- en selectieproces uit handen nemen. 

ONTMOET

HET TEAM

Rene van der Pol

Ik ben René, Leeuwarder in hart en nieren. Twee jaar geleden zijn Mirjam en ik gestart met Pol Flex. Kijkend naar wat we hebben bereikt kunnen we niks anders dan trots zijn op datgene wat wij hebben bereikt. Doe normaal, kom na wat je beloofd en wees eerlijk, open en oprecht. Dat zijn voor ons de belangrijkste zaken.

Wij halen ontzettend veel voldoening uit de mooie contacten met onze opdrachtgevers én werknemers. Onze persoonlijke benadering en nét dat stapje extra is voor ons heel gewoon. Vanaf 1 januari 2021 zal ons team zich nog meer gaan richten op het sociale aspect. Wij denken en vinden dat een ieder recht heeft op een leuke baan, en zullen ons met Pol Flex dan ook gaan inzetten om voor een ieder een leuke en passende baan te vinden.

De deur van ons kantoor staat voor een ieder open, dus wanneer we iets voor jou kunnen betekenen kan je altijd langs komen voor een gesprek!

Mirjam van der Pol – Scheffer 

Ruim twee jaar geleden samen met René de stap gemaakt om ons eigen bedrijf op te starten. Wij hebben van Pol Flex een mooi bedrijf gemaakt met een ijzersterk team waar wij ontzettend trots op zijn. Nu is het tijd om nieuwe stappen te maken en onze diensten nog verder uit te breiden. Afgelopen jaren hebben wij ons voornamelijk gericht op het uitzenden / detacheren / werven en selecteren van arbeidsmigranten. Wij hebben een prachtig klantenbestand mogen opbouwen welke wij voorzien hebben van gouden handen. 

‘Believe you can & you’re halfway there’

Anna Aleksandra Kopacka

Hallo, ik ben Anna, ik begon mijn professionele carrière direct na mijn afstuderen als recruiter / consultant bij een verhuisbedrijf in Krakau. In 2019 besloot ik naar Nederland te verhuizen en hier een nieuwe fase in mijn leven te beginnen. Ik wilde mij blijven ontwikkelen in de recruitment branche, dus direct na mijn komst ben ik gaan werken bij een uitzendbureau in de regio Flevoland. In september 2022 ben ik begonnen bij Pol Flex. Mijn taken zijn onder andere het werven van nieuwe medewerkers, contact opnemen met de opdrachtgevers, het oplossen van eventuele problemen en ervoor zorgen dat de medewerker zich thuis voelt binnen Pol Flex. Ik sta elke dag voor u klaar in ons kantoor te Leeuwarden.

Gretienne Struikmans

 

 

 

 

 

 

Bernadetta Marc

Mijn naam is Bernadetta Marc.

Ik ben mijn carrière begonnen in Nederland als productiemedewerker. Maar ik wou mij graag verder ontwikkelen.

Werken bij Pol Flex is voor mij een nieuwe uitdaging en biedt mij nieuwe kansen.

Op dit moment werk ik als recruiter bij Pol Flex bijna half jaar. Ik ben verantwoordelijk voor klantcontact en  administratieve werkzaamheden.

Elke dag ben ik voor jullie beschikbaar in onze vestiging te Leeuwarden.

NEEM CONTACT OP

Zijn wij een match? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.