DIENSTEN

UITZENDEN

Tijdelijke toppers

Ben jij op zoek naar tijdelijke mankracht die je piekuren kunnen opvangen? Wil je hierbij niet aan kwaliteit inleveren? Heb je geen ruimte voor vaste contracten, maar wel voor tijdelijke en nul-urencontracten? Dan zijn uitzendkrachten geschikt voor jou! Door onze werving- en selectie methodes ben je verzekerd van de beste medewerkers. 

DETACHEREN

Projectmatige toppers

Voor sommige projecten heb je liever iemand met vakkennis die langer aanschuift in je bedrijf. Dit noemen we detacheren. Hierbij ga je langer een commitment aan, maar ben je wel verzekerd van één persoon die het hele project voor je werkt. We informeren je graag over de opties.

DETACHEREN

Projectmatige toppers

Heb jij voor een langere periode of langlopend project een topper nodig? Ben jij niet bang om iets meer commitment aan te gaan? Dan is detachering een fantastische optie. Ook hier zetten we graag onze werving en selectie methodes voor je in. We informeren je graag over alle opties.

WERVING EN SELECTIE

Ontzorgen op zijn best

Als je niet toe komt aan het werven van personeel, dan kun je dat uitbesteden aan ons. Hierbij werven we in binnen- en buitenland, afhankelijk van jouw wensen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor de opties!

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

Theuws Polyester

Wij werken sinds Oktober 2020 met Polflex b.v. Op dit moment hebben wij 2 werknemers werken in de Polyesterbranche vanuit Polflex b.v. met ervaring waar wij om vroegen. Tot op heden zijn wij tevreden over de samenwerking met Polflex b.v. Er wordt goed gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen. Wij hopen dan ook op een langdurige samenwerking.

OLIJVE CONSTRUCTIE

Alle lof voor de goede samenwerking en begeleiding van onze krachten hadden we vragen dan kregen we vlot reactie. Vooral een duidelijk aanspreekpunt wordt als prettig ervaren.

NEEM CONTACT OP

Enthousiast geworden van onze diensten? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.