Diensten

Uitzenden
Pol Flex BV heeft een groot bestaand met flexibele vakmensen die snel ingezet kunnen worden. Zo krijgt u een snelle oplossing voor uw personeelsvraag. 
Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat, leggen wij de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin staat onder meer hoe lang de uitzendkracht bij u werkzaam zal zijn, tarief en wie waarvoor aansprakelijk is. 

Detacheren
Als u voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig heeft, dan kan detacheren een goede oplossing zijn. 
Wij geven u de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s. Deze medewerkers zijn bij u aan het werk, maar zijn in dienst van Pol Flex BV. 
Zij hebben de zekerheid van een contract en goede arbeidsvoorwaarden en u heeft de beschikking over gemotiveerde, gekwalificeerde medewerkers voor een vooraf overeengekomen periode. 
Dus u heeft er verder geen omkijken naar. 

Payroll
Pol Flex BV staat voor veilig en goed werkgeverschap. We nemen de verloning van uw werknemers over, terwijl u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. 

Werving & selectie
Werving en selectie vraagt om specifieke kennis en ervaring en daarom helpen wij u er graag mee. Wij hebben de kennis, het netwerk en natuurlijk een groot bestand aan potentiële kandidaten. 
Mocht u geen tijd hebben om kandidaten te werven, dan zullen wij deze tijdrovende klus voor u verzorgen.